تبلیغات در اینترنتclose
​اخذ اقامت اسپانیا:25.8.96

سلام مهمان گرامی؛
به انجمن لارکتون خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.


ابزار هدایت به بالای صفحه

مخصوص کاربران فعال . . .ثبت رایگان لینک کاربران در انجمن لارکتون و بک لینک رایگان

ثبت کانال تلگرام . . .افزایش ممبر کانال با ثبت کانال خود در سایت

جذب مدیر فعال . . .قوانین رو حتما مطالعه کنید
بازدید از تاپیک : 11
اطلاعات نویسنده محتوای پاسخ
estatesahelaftab
آفلاین
ارسال‌ها : 100
عضویت: 1 /5 /1396

​اخذ اقامت اسپانیا:25.8.96


اخذ اقامت اسپانیا:
مدارکی که تمام متقاضیان نیاز دارند ( چه متقاضیان اتحادیه اروپا چه متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا ) :
· پاسپورت کنونی به همراه یک قطعه فتوکپی
· دو عکس پاسپورتی تازه انداخته شده که نام شما به روشنی در پشت آن نوشته شده باشد .
· تکمیل فرم EX18 به همراه سه عدد کپی از ان
· فرم شماره 790 که باید تکمیل شده و توسط بانک شما امضاء شود . این فرم حساب بانکی شما در اسپانیا و میزان سپرده شما را تایید خواهد کرد . این فرم را می توانید از پلیس محلی خود دریافت نمایید که هزینه 60 یورویی برای شما خواهد داشت ( در سال 2016 ).
· گواهی پادرون ( نوعی گواهی استاندارد ) که نباید بیش از 3 ماه از آن گذشته باشد . شما می توانید این سند را از شهرداری منطقه خود دریافت نمایید . این سند راهی است که توسط آن دولت متوجه خواهد شد که چه تعداد مردم در یک منطقه زندگی می کنند . معمولا تنها نیاز است که شما گذرنامه خود را با یک کپی به همراه داشته باشید ولی برخی از شهرداری ها قوانین متفاوتی دارند و ممکن است از شما بخواهند که قرارداد اجاره ای خود را هم به همراه داشته باشید . بهترین راه این است که ابتدا از آنها سئوال کنید که چه چیزی باید دقیقا به همراه داشته باشید .
مدارک بیشتری که ممکن است از شما درخواست شوند شامل موارد زیر می باشند :
· گواهی سلامت ، این گواهی بسته به کشور مبدا و اقامت اخیر او باید باشد .
اگر تعدادی از افراد خانواده شما اسپانیایی هستند و یا اقامت در اسپانیا دارند
· شجره نامه خانوداگی به همراه شماره شناسایی خارجی یا کرات اقامت اعضاء خانواده
· تعداد افراد خانواده
· بیمه پزشکی آنها
برای شرایط خاص موارد زیر ممکن است تقاضا شود :
· اگر کارمند هستید : رزومه کاری . هم بصورت اصل و هم یک نسخه کپی از آن
· اگر شغل از خودتان دارید : رزومه کاری به همراه کپی . تمام مستنداتی که از شما در هنگام راه اندازی کار شخصی تان دریافت شده و صورتحساب بانکی از محلی که هیئت مدیره خود را به آنجا معرفی نموده اید .
· اگر به دنبال کار نمی گردید : گواهی سلامت و گواهی تمکن مالی برای اثبات توانایی خودتان
· اگر در اسپانیا مشغول تحصیل می باشید : گواهی تحصیل در مدرسه یا دانشگاه معتبر بعلاوه مستنداتی که اثبات نماید به اندازه کافی پول دارید که بتوانید در این مدت در اسپانیا درس بخوانید و همچنین بیمه پزشکی .
برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه اقامت اسپانیا در سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .
estate.sahelaftab.com
02188656892





پنجشنبه 25 آبان 1396 - 12:38
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



انتخاب سریع یک انجمن